Kunstenaars & Freelancers

Papierwerk… Da’s toch niks voor mij!

De belangrijkste taak van De Crew is om de administratie voor jouw contracten en facturen in orde te brengen. Als erkend SBK staan wij garant voor een daling van je stressniveau, zodat jij je volledig kan focussen op de voorbereiding en uitvoering van jouw project! We lichten graag even toe hoe we dat voor je aanpakken.

  • Wie kan bij ons terecht?

    Niet-zelfstandige freelancers. Je hoeft trouwens geen kunstenaar te zijn om beroep te doen op de diensten van een SBK. Elke freelancer in verschillende sectoren kan hiervan gebruik maken, bijvoorbeeld cameramannen, productieassistenten, techniekers, grafische vormgevers, influencers, ….

  • Voordelen?

    Je bent er zeker van dat alle wettelijke verplichtingen zijn voldaan en bouwt als freelancer bovendien je sociale rechten verder op, zoals pensioen, vakantiegeld, eindejaarspremie, werkloosheidsuitkering,… Verder zorgen we ervoor dat je bent verzekerd tegen arbeidsongevallen en ziekte en dat je na je opdracht tijdig de nodige documenten ontvangt. Denk daarbij aan een loonbrief, c4, fiscale fiche, …

Kort en krachtig?

Wij nemen jouw loonadministratie in handen. Het enige wat jij moet doen, is jouw opdracht tijdig doorgeven.

Onze consulenten zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. We nemen steeds de tijd om jou grondig te informeren en je wegwijs te maken in een wirwar van wetgeving.

We geven niet enkel advies, maar begeleiden je ook buiten de muren van ons kantoor. Moet je naar de vakbond, RVA of VDAB? Vraag ons even wat we voor jou kunnen doen.