Team

 • Kristel Engelbeen

  Office manager

  Kristel heeft radio- en tv-journalistiek gestudeerd en werkte o.a. voor Kanakna, Studio 100, Ketnet, Starway Entertainment (Medialaan) en SDI Media. Kristel heeft een voorliefde voor film, tv en muziek. Naast haar werk als office manager bij De Crew is ze ook zelfstandige in bijberoep en doet ze productie en begeleiding van verschillende artiesten. Hierdoor heeft ze zeker haar handen vol als ze niet op kantoor aanwezig is. Toch weet ze het allemaal te combineren en kent ze het medialandschap als geen ander.

 • Aurélie Reuse

  Sr consulente

  Met een bachelor journalistiek op zak volgde Aurélie nog een extra jaar eventmanagement. Die kennis kon ze goed gebruiken als 'booking agent' bij Philippe Draps Entertainment waar ze vier jaar ervaring opdeed. Daarnaast werkte ze als administratief medewerkster bij Academie Hamme en als productieassistent voor Kaatje Theater. Naast haar fulltime job bij De Crew richtte ze Auréliefde op. Als wedding planner begeleidt ze bruidsparen tijdens de mooiste dag van hun leven. De Crew en Aurélie is in ieder geval een sterk huwelijk!

 • Melanie De Mol

  Consulente

  Melanie studeerde kunstwetenschappen en heeft nadien veel ervaring opgedaan in jeugdwerk en amateurtheater. Ze werkt parttime bij De Crew en combineert dit met de uitbouw van een coachingspraktijk, ‘de Plek’, waar ze mensen begeleidt in afscheid nemen en loslaten. Ze houdt van filmmuziek en poëzie. In haar vrije tijd maakt ze deel uit van het dj-duo Cassidy & Le Boy.

 • Jens Leysen

  Consulent

  Jens, ingenieur van opleiding, besloot na een korte technische carrière om voluit te gaan voor zijn echte passie: muziek! Hij speelt verschillende instrumenten en is de bezieler, frontman en songwriter van de Antwerpse band Bleak. Tot voor kort maakte hij als podiumtechnicus deel uit van het vrijwilligersteam van Kavka en Zappa. Wanneer Jens niet voor zijn eigen projecten of bij De Crew aan het werk is vind je hem terug in concertzalen over het hele land. Zijn drive en brede praktijkervaring in de cultuursector komen goed van pas bij De Crew.

 • Stefanie Schaekers

  Consulente

  Stefanie is van kindsbeen af met muziek bezig. De zangmicrobe nestelde zich diep en ging nadien nooit meer weg. Eerder zat ze in verschillende bands als front- of backingvocalist, maar momenteel spitst ze zich toe op haar eigen band, Whilla Whisper. Wil je meer weten? Bezoek dan zeker eens https://vi.be/whillawhisper. Stefanie kent de wereld, van het gevoelsmatige tot het praktische, en staat je meer dan graag te woord.

 • Marie Van Caster

  Consulente

  Marie houdt van plushy rode theaterstoeltjes, de geur van boeken en popcorn bij een goede film... Ze studeerde Engels en theater-, film- en literatuurwetenschappen, en verdiepte zich daarna in cultuurmanagement. Voor ze zich aansloot bij onze Crew, werkte ze als medewerker artistiek ondernemerschap in de jeugdsector. Haar missie? Toegankelijke cultuur voor iedereen!