Chloë De VosSenior Consulente

Chloë heeft theater- en filmwetenschappen gestudeerd en werkte o.a. voor Bâtard Festival Brussel en het tijdschrift voor podiumkunsten Etcetera. Naast haar werk als consulent bij De Crew is ze ook zakelijk leider van het professionele theatergezelschap De Mannschaft, vormt ze samen met collega Melanie het DJ-duo Cassidy & Le Boy en volgt ze vrije grafiek aan de academie. Ze kan je zeker adviseren omtrent vzw’s of bij het opmaken van jouw subsidiedossier. Chloë heeft meer dan vier jaar ervaring als consulent.

Kristel EngelbeenOffice manager

Kristel heeft radio- en tv-journalistiek gestudeerd en werkte o.a. voor Kanakna, Studio 100, Ketnet, Starway Entertainment (Medialaan) en SDI Media. Kristel heeft een voorliefde voor film, TV, musical & evenementen. Naast haar werk als consulent bij De Crew is ze ook zelfstandige in bijberoep en doet ze vaak productie en begeleiding van verschillende artiesten en producties. Hierdoor heeft ze zeker haar handen vol als ze niet op kantoor aanwezig is. Toch weet ze het allemaal te combineren en kent ze het medialandschap als geen ander. Kristel heeft meer dan vier jaar ervaring als consulent.

Aline GoffinConsulente

Aline heeft een master in theater- en filmwetenschappen en is een artistieke duizendpoot. Ze is te horen in verschillende Disney films waar ze telkens een hoofdrol vertolkte in de Vlaamse versies, zingt met prachtige stem en speelt met haar groep Along A Line zelf gecomponeerde muziek. Alsof dat nog niet genoeg is, is ze zakelijk leider van haar eigen muziektheatergezelschap Kopseer, waar ze ook de productie voor doet. Op maandag, woensdag en vrijdag komt ze bij De Crew haar administratieve talenten tonen. Aline heeft 5 jaar ervaring in HR voor artiesten.

Yaiza Alayón VegaConsulente

Yaiza heeft woordkunst en drama gestudeerd en zingt in haar vrije tijd. Ze behaalde ook en diploma administratie voor personeelsdienst. Sinds twee jaar werkt ze in de uitzendsector.

Aurélie ReuseConsulente

Met een bachelor journalistiek op zak volgde Aurélie nog een extra jaar event management. Die kennis heeft ze goed kunnen gebruiken als booking agent bij Philippe Draps Entertainment waar ze vier jaar ervaring heeft opgedaan. Daarnaast werkte ze ook nog als administratief medewerkster in Academie Hamme en als productie-assistent voor Kaatje Theater. Aurélie is een bezige bij, want na haar uren doet ze productie voor evenementen en is ze wedding planner. De Crew en Aurélie is in ieder geval een sterk huwelijk.

Melanie De MolConsulente

Melanie studeerde kunstwetenschappen en heeft nadien veel ervaring opgedaan in jeugdwerk en amateurtheater. Ze werkt parttime bij De Crew en wil daarnaast als personal coach aan de slag gaan. Samen met collega Chloë vormt ze het dj-duo Cassidy & Le Boy.