HR-service

Wij zijn een sociaal bureau voor kunstenaars en verzorgen de facturatie en uitbetaling van freelance artiesten, bedienden en studenten in de culturele sector. Wij fungeren als officiële werkgever en geven onder andere dimona’s aan zodat elke werknemer met een gerust hart kan gaan werken. Zo wordt uw workload op dit vlak verlicht.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste tendensen in de sector zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Meer over onze service

Niches

Dankzij de knowhow binnen ons team en de jarenlange ervaring binnen het culturele veld kunnen we de noden perfect inschatten en weten we wat er zich achter de schermen afspeelt. Om een nog betere service op maat te leveren, willen we ons verder specialiseren en starten we met twee takken. Enerzijds podiumkunsten en anderzijds film, tv en media.

U kan bij ons ook steeds terecht voor de meest diverse vragen, alsook voor info over subsidiedossiers en productionele ondersteuning.

crew@decrew.be

Contacteer ons

U kan bij De Crew terecht voor

Werkkrachten

Als het niet mogelijk of wenselijk is om medewerkers rechtstreeks via een sociaal secretariaat in dienst te nemen,
bieden wij een alternatief.

Expertise

Onze consulenten zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. We staan altijd klaar voor al uw vragen.

Ondersteuning

Ook voor productionele hulp en meer informatie en advies rond financieringsbronnen zoals subsidies en tax shelter kan u bij ons terecht.

Onze missie

"Others have seen what is and asked why. I have seen what could be and asked why not." Pablo Picasso

We LOVE our job

Wij hebben een passie voor onze job en stralen dit ook uit! We werken graag met én voor mensen en streven een kwalitatieve dienstverlening na. We zijn steeds creatief en werken in een flexibele werkomgeving.

We LOVE our crew

Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen en buiten het bedrijf. U kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector.

We KNOW our job

Wij zoeken naar duurzame en lange termijn oplossingen voor zowel kandidaten als bedrijven. Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende takken van de sector, kunnen we de noden perfect inschatten en stellen we een oplossing op maat voor.

Join our Crew

Onze consulenten zijn één voor één gepassioneerde ervaringsdeskundigen die na de uren nog actief zijn in de sector.
Een jong team met ervaring, een hoekje af en vooral met veel goesting om het allemaal eens anders te doen.

Ontdek het team