Opdrachtgevers

We’ve got your back!

Wij zijn een sociaal bureau voor kunstenaars en verzorgen de facturatie en uitbetaling van freelance artiesten, bedienden en studenten in verschillende sectoren (podiumkunsten, tv, film, media). Wij nemen de rol op als juridische werkgever en geven onder andere dimona’s aan zodat elke werknemer met een gerust hart kan gaan werken. Zo wordt jouw workload op dit vlak verlicht.

 • We love our job

  Wij zijn één voor één gepassioneerde ervaringsdeskundigen die na de uren nog actief zijn in de sector. Een jong team met ervaring, een hoekje af en vooral met veel goesting om het allemaal eens anders te doen.

 • We love our crew

  Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf. Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen en buiten het bedrijf. Je kan rekenen op een team van enthousiaste collega’s met kennis van de sector.

 • We know our job

  Dankzij de knowhow binnen ons team en de jarenlange ervaring binnen verschillende sectoren kunnen we de noden perfect inschatten en weten we wat er zich achter de schermen afspeelt.

  Je kan bij ons ook steeds terecht voor de meest diverse vragen,  info over subsidiedossiers en productionele ondersteuning.

Waarvoor kan je bij De Crew terecht?

Als het niet mogelijk of wenselijk is om freelancers rechtstreeks via een sociaal secretariaat in dienst te nemen, bieden wij een alternatief.

Onze consulenten zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. We staan altijd klaar voor al jouw vragen.

Ook voor productionele ondersteuning en meer informatie en advies over subsidies en tax shelter kan je bij ons terecht.