Service

Verdwaal je in een wirwar van wetgeving? Weet je niet hoe je een kunstenaarsstatuut kan bekomen? Klinken volgende begrippen je vaag in de oren: auteursrechten, vakantiegeld, eindejaarspremie, …? Dan ben je bij De Crew aan het juiste adres. Wij brengen met veel plezier jouw administratie (contracten, facturen, …) in orde zodat je met een gerust hart kan gaan werken. Het enige wat je moet doen is tijdig jouw opdrachten doorgeven.

We nemen steeds de tijd om jou grondig te informeren en te begeleiden.

Lees meer over wat we voor jou kunnen betekenen

Bijstand

Wist je dat we ook samen met jou naar je afspraak bij de vakbond, RVA en VDAB kunnen gaan? Als ‘tolk’ voor begrippen die soms als Chinees klinken of om de juiste antwoorden bij de hand te hebben.

Contacteer ons

Administratie

We maken voor jou steeds de beste berekening van jouw loon, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. Jouw administratie is steeds in orde!

Advies

Onze consulenten zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. We staan altijd klaar voor al jouw vragen.

Bijstand

We geven niet enkel advies, maar begeleiden je ook buiten de muren van ons kantoor. Moet je naar de vakbond, RVA of VDAB? Vraag ons even wat we voor jou kunnen doen.

Onze missie

"Others have seen what is and asked why. I have seen what could be and asked why not." Pablo Picasso

We LOVE our job

Wij hebben een passie voor onze job en stralen dit ook uit! We werken graag met én voor mensen en streven een kwalitatieve dienstverlening na. We zijn steeds creatief en werken in een flexibele werkomgeving.

We LOVE our crew

Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen en buiten het bedrijf. Je kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector.

We KNOW our job

Wij zoeken naar duurzame en lange termijn oplossingen voor zowel kandidaten als bedrijven. Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende takken van de sector, kunnen we de noden perfect inschatten en stellen we een oplossing op maat voor.

Join our Crew

Onze consulenten zijn één voor één gepassioneerde ervaringsdeskundigen die na de uren nog actief zijn in de sector.
Een jong team met ervaring, een hoekje af en vooral met veel goesting om het allemaal eens anders te doen.